marți, 14 februarie 2012

Doar azi...

Draga mamii...doar azi mai ai sapte ani...Copilul meu mic,copilul meu mare,copilul meu iubit...Zuza mea.
Azi te-am certat ca nu ai facut curat in camera si ai intarziat cu lectiile,te-am certat ca nu ti-ai pus sosete si ca ai stat cu picioarele pe gresia rece din bucatarie,te-am certat ca ai ras de sora ta,te-am certat ca ai fost obraznica...
Acum,pe furis,la tine in camera, te tin de manuta ta de copil si iti mangai obrazul ca o piersicuta si iti soptesc cuvinte de alint.
Stiu ca mai e un pic si ai sa zbori,ca o sa vina vremea cand o sa pui pret mai mult pe cuvintele prietenilor,cand o sa fii nemiloasa cu mine,cand o sa intarzii acasa,iar eu o sa-mi frang mainile de neliniste.O sa-mi faci tot ce i-am facut eu lui mamaie.Stiu asta de la ea,de cand aveam 18 ani si o scoteam din minti si imi spunea,lasa ,ai sa vezi...
Dar acum sunt aici,te tin de mana ta pufoasa si iti ascult respiratia.Vorbesti si in somn la fel de mult ca si atunci cand esti treaza... cu cine vorbesti?
Acum ma duc sa-ti fac tortul tau preferat.Ma pregatesc pentru ziua de maine,de poimaine si pentru toate zilele impreuna cu tine.

6 comentarii: