duminică, 21 august 2011

Mama

Draga mea,

Nu cred ca vei citi vreodata ce scriu eu pe blog.Stiu ca stii ca am blog,ca doar mi-a trebuit o dupa-amiaza intreaga sa-ti explic,ca mai apoi sa spui scurt si suierat,ce prostie draga,fa si tu ceva in casa:)Si acum ma intrebi cui ii scriu.Asta nu stiu nici eu prea bine,asa ca nu am cum sa-ti explic.Mare parte scriu pentru mine.Numai ca scriu intr-o vitrina,sa ma vada si altii.Sunt extrovertita,tu m-ai facut asa:)
Voiam sa-ti spun cat de mult te iubesc.Sa-ti spun ca esti prietena mea cea mai buna si ca tie iti spun toate secretele mele de cand ma stiu.Stiu ca esti fericita cand  sunt si eu si suparata cand vezi ca am probleme.
Dar,asa e viata.Tu mi-ai zis ca e misto si ca cel mai bine e sa casc ochii  in fiecare zi la tot ce se intampla...Pe vremuri,casa noastra era deschisa.In bucataria care acum mi se pare mica si inghesuita-deh,s-au schimbat normele de confort-intotdeauna erau rasete si musafiri.La un moment dat,am fost convinsa ca de  fapt prietenele mele vin mai mult pentru tine,nu pentru mine.Mi-ai stiut toti iubitii si le-ai dat cele mai tari porecle.La 15 ani m-ai urmarit de acasa pana la Romana,pentru ca te-am mintit.La 20, mi-ai lipit doua perechi de palme,de au zdranganit usile de la debara, pana la parter.Ma imbatasem grav,cu portocale inmuiate in vodca.Am avut si catva ani grei,pentru ca visai altceva pentru mine,dar pana la urma ai redevenit prietena mea.Esti o risipitoare,oricat de multi bani ai avea.Nu ai,dar nici nu-ti pasa:))Mananci prea gras pentru varsta ta si te oftici ca nu te mai incap hainele.
Vorbim de cel putin 10 ori pe zi la telefon.Sa stii ca in ziua cand ti-ai luat baston,chiar daca am facut glume nerusinate,seara am plans in baie pana m-am racorit.Stiu ca daca te-ar tine picioarele,ai face ce nu fac femei mult mai tinere decat tine.
Frumoasa mea,azi a fost ziua ta.Am stat impreuna de dimineata pana seara.Am mancat papa bun,ti-am dat sa bei cocktail fara alcool si pórma ai cerut o bere:))) ne-am uitat pe poze.Ne-am amintit.Am ras si am plans.Esti suparata pe mine ca nepoata ta iubita e in tabara si nu ai putut sa o tii in brate.Nu am vrut.Stii ca sunt idioata si nu tin minte date esentiale.
Vreau sa traiesti cat lumea.Sa ma alinti si sa-mi faci masaj pe spate.Sa tipi la mine si sa-mi inchizi telefonul cand te enervezi.Sa existi.
La multi ani,mama!!!!


6 comentarii:

  1. La multi ani mamei tale!
    M-ai emotionat, Cuca.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani pentru mama ta !
    Mie mi-au dat lacrimile !
    Alina (fata lui Lili)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu intarziere iti spun si eu sa-ti traiasaca doamna-mama o venicie (seamana tare mult cu a mea )si un La Multi Ani din suflet! Si m-ai emotionat doamna, hai, am umplut tastatura de lacrimi. te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. :) ca nu imi mai dadusera lacrimile de mult :) la multi ani cu intarziere pentru mama ta, si tie mii de multumiri ca scrii asa cum scrii aici :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc din suflet pentru vorbele voastre bune:)

    RăspundețiȘtergere