sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Fotografii amare

De obicei sambata ieșim pe afară.Un parc,un film,o plimbare,o inghețată.Azi insă nu am avut chef de scos nasul din plapumă.Am mancat in pat,am dormit,am baut un ceai,am mancat,am baut o bere și tot așa.Fetele au inventat tot felul de jocuri,au fost cantarețe,dansatoare și apoi fete model (striga lumea dupa el,cum ar zice Artanu'),au decupat,au desenat,s-au bătut și au intors casa pe dos.
Am zapat mult tv-ul.Probleme mari de tot au ăștia la mansardă,zau așa!
Trecând peste mizeria asta sinistră de la tv,din ce in ce mai uriașă,de parcă mai mulți nebuni au pus pariu care reușește primul sa aibă cel mai cretin public,deci trecând peste-adică inchizând televizorul,am intrat pe internet cautând lucruri interesante,citind presă (mult mai primenită față de tv) sau blogărind.
Și am ajuns să văd niște fotografii extraordinare.Nu mai știu cum am ajuns la ele ca să pun link,cred că dintr-un ziar dacă nu mă inșel,dar vă zic unde le puteți vedea.
Lăsând la o parte faptul că omul care le face are o poveste interesantă,fotografiile lui m-au lăsat cu gura căscată.M-am cutremurat,m-am minunat,am plâns,m-am emoționat.Mi-au spus fiecare o poveste.Am simțit emoție.
Poate le-ați văzut si ați auzit de el,dar dacă nu,merită să le vedeți.
 Aici:  www.mugurvarzariu.com

2 comentarii:

  1. Urmaresc blogul lui Mugur.imi plac enorm fotografiile lui,mai ales aia cu noaptea in cimitir luminata de flacari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din care ziar sunt facute fotografiile?

    RăspundețiȘtergere