Aici,in ciuda servirii lente si enervante-era o fetiscana cu un mers agale,pentru care timpul nu exista-am mancat cel mai bine.Dumnezeieste.Am mancat calamar umplut cu branza,rosii,usturoi si patrunjel.Nu exista ceva mai potrivit pentru un pranz luat pe malul marii.Si o caracatita la gratar,stropita cu ulei de masline si nelipsita salata greceasca.Fetele au preferat un pic de vita la cuptor si au fost multumite.
Calamarul umplut:
Caracatita la gratar:
Terasa arata senzational in lumina soarelui,are si un loc de joaca pentru copii,cu leagane si nisip,este un loc unde trebuie sa ajungi neaparat.
Acolo la Trypiti mai este si un golf fermecator,care se vede de pe terasa Pyrofani.
In ultima zi am descoperit un hotel,chiar langa terasa Pyrofani,hotelul Rodos.Frumos,cu camere spatioase,balcoane spre mare,piscina si un restaurant care parea promitator.In ultima seara nu stiam unde sa mergem,la terasa de la Rodos sau la Pyrofani.A castigat cea din urma.Hotelul Rodos are un manager care stie sa-si vanda marfa.Este o tipa,o veritabila grecoaica,cu care am stat la taclale in biroul ei racoros si care ni s-a lipit de suflet.Ne-a vorbit de barbatul ei,cu care era maritata de 17 ani si cu care a avut probleme pe care si le-a rezolvat la Roma,ne-a vorbit despre mancare,despre vreme,despre sentimente.M-a facut sa plang pe dupa ochelari si am promis ca o sa vin in hotelul ei.Hotelul Rodos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu