vineri, 24 decembrie 2010

Serbarea nr.2,serbarea nr.3 si serbarea nr.4

Am innebunit cu atatea serbari.Nu mai pot.Ma si enerveaza drept sa zic,nu gasesc nimic inaltator,sunt plictisitoare si peste toate astea,este mult,mult prea aglomerat pentru mine.
Dar,ca sa nu ma abat de la regula-desi as face-o,zau-ma implic cat de cat,adica le ascult cu stoicism versurile de la poeziile pe care trebuie sa le zica,le caut costume,le aranjez,ajung la timp la serbare,le aplaud,dar de fapt nu-mi doresc decat sa fiu la mine acasa.
La serbarea Mariei a fost plictisitor,a durat destul de mult,iar Ileana a fost absolut turbata.Am stat in spate,incercand din rasputeri sa tin copilul sa nu se napusteasca pe scena -nu,nu era scena,totul s-a petrecut in fata tablei.

La serbarea nr.2 ar fi  fost destul de ok,daca fetele nu s-ar fi certat si batut de fata cu toata lumea. La serbarea nr.3...moama,cata lume,cata agitatie,cate aparate foto,cate camere de luat vederi,eram ametita pur si simplu...Si a durat o ora jumate!!!!Eram turbata...Ileana se plictisise ingrozitor si pentru ca avea rol de ciocanitoare,a dat din aripi incontinuu si s-a tolagit pe scaunele alea fara sa-i pese ca o vede atata lume...


Da,pana la anu' am incheiat capitolul asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu