sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Daca e weekend,e maraton de filme

De foarte mult timp,obisnuim ca la sfarsit de saptamana sa facem vizionari de filme.Culcam copiii,ne desfacem berile,scoatem gustarile si dam drumul la teveu.Aseara am facut asta cu sarmale si tuica fiarta.Asa s-a potrivit la menu:)
Din pacate,nu mai avem rezistenta de altadata si pe la 2 ne ia somnul.E rau somnul asta intr-o dunga,cu televizorul pornit si nespalati pe dinti,inghesuiti pe canapeaua din sufragerie..
Ultimul maraton de filme l-am petrecut singura, cu ciocolata si vin rosu.Jupanu' s-a aratat dezgustat de alegerile mele si a preferat sa se culce,dar in seara asta e al meu.
Cel mai mult mi-a placut cand am vazut un sezon si un pic din Weeds .Unul dupa altul,vreo 15 episoade.Cand m-am uitat in oglinda,eram Nancy Botwin...
Dar cum vremurile alea au trecut,aseara ne-am multumit cu doua comedii,un thriller si unul de actiune.Am vazut :
Hall Pass -cu un Owen Wilson batran si smochinit,cu un scenariu prost si previzibil,fara pic de umor.


Nevasta de imprumut -o alta comedie si asta fara poante prea bune,dar salvata de Jennifer Aniston care se pricepe in mod clar la comedii  si care aici este mult mai buna decat Adam Sandler,care nu stiu ce a avut in filmul asta,dar nu a avut nici un pic de haz.Jennifer arata senzational,mie mi-a placut intotdeauna mult mai mult decat Jolie,din toate punctele de vedere si fizic si ca actrita.Intotdeauna uitandu-ma la Jolie am avut impresia ca are o tumora in evolutie acolo la gura si nu am putut sa trec peste asta niciodata.Cat despre prestatiile ei,nu-mi aduc aminte de nici un film in care sa ma convinga.Nici Jennifer nu e o actrita senzationala,dar imi place ca e cinstita si nu se da altceva decat este si chiar are umor.
Asta a fost cu comediile din maratonul nostru.Slabe rau de tot,ca toate comediile facute in ultimii ani-vazute de mine,desigur.Cand ma uit la o comedie vreau sa rad.In hohote daca  se poate.Cum a fost la The Hangover.Aia se numeste comedie.Astea vazute in seara asta sunt asa,un pipi de zana.


Inamicul din umbra- un thriller,jucat binisor,dar total neconvingator .Reia subiectul cu cladirile vechi si psihopatii lor de proprietari.Am crapat de ciuda cand am vazut cum arata Hilary Swank.Culmea e ca in timp ce muscam dintr-o sarmaluta,imi intreb barbatul:auzi,crezi ca daca as alerga ca asta,as arata ca ea?El a lesinat de ras si a zis desigur,draga mea,exact asa!


Avocatul din limuzina-un film care mie mi-a placut foarte mult.Jucat impecabil de Matthew McConaughey,ajutat fiind si de scenariu si de ceilalti jucatori.Buni,toti.Si Marisa Tomei,atat de calda si personala,cu un zambet minunat,de Ryan Phillipe ,un baiat priceput la actorie si de Josh Lucas.Un personaj bine jucat este soferul avocatului.
Foarte bun filmul.De vazut.



In seara asta,o luam de la inceput.Sarmalele s-au terminat din pacate,dar avem placinta cu dovleac,il avem pe Nicholas Cage si Bruce Willis.Poate un Bradley Cooper.
Imi place de toamna asta rebegita,e cumsecade cu noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu