duminică, 12 septembrie 2010

Que sera sera

Maine incepem scoala.
Timpul a trecut prea repede si simt ca am pierdut atat de multe lucruri legate de copilaria Mariei.Ma simt vinovata ca nu a avut o copilarie libera,imi pare nespus de rau ca nu am avut bunici la tara unde sa fi stat toata vara,sa alerge desculta pe ulita si sa manance fructe din pomi.Imi pare rau ca nu a fost libera sa alerge nestingherita  ca un manz.Imi pare rau ca m-am supus legilor nescrise ale societatii si nu am gasit o cale de a le face copilaria usoara si fara griji.Nu e suficient sa fie hranite bine si sa aibe ce imbraca si ce incalta,mi se pare mai important sa le transmiti ca pot face orice si ca pot deveni orice isi doresc.Cu mare grija de suflet,sa nu se piarda undeva pe drum,intre conventii sociale stupide si imbecilul "asa face toata lumea".
Vreau sa nu se amageasca cu o libertate iluzorie,care de fapt te inlantuie in conventional, ci sa-si cunoasca si impinga limitele pana acolo unde viata poate fi traita asa cum fiecare a visat la inceput de drum.
Scumpa mea,sa ai o calatorie interesanta si sa stii sa-ti scrii povestea.

http://www.youtube.com/watch?v=anxqSb3XrGE

Un comentariu:

  1. Draga mea ai dreptate....eu am avut bunici la tara dar nu am profitat deloc,acum imi dau seama cata libertate ai acolo....

    RăspundețiȘtergere