joi, 23 august 2012

Transportul public

Primesc cu scarba vestea ca basescu se inscauneaza din nou.
Nu ca mi-ar placea de mocofanii aia doi,care impletesc cuvinte si fac broderii pe la televizor,dar pe basescu il detest din rarunchi si as fi platit acest pret-de a  ii avea pe papagalii aia doi la conducere-doar sa-l vad plecat pentru totdeauna pe jegosul asta si clica lui de hoti.
Si nu,nu vreau sa aud cat e el de destept si ce a facut pentru tara asta,pentru ca nu facut NIMIC.
Si nici nu e destept,pentru ca daca ar fi fost destept,si-ar fi educat-o pe parasuta aia botoxata si agramata ,pe care a proptit-o la Bruxelles.

M-a apucat amocul asa,dintr-o data,mergand cu trenul care ma duce intr-o suburbie a orasului.Stau comod pe scaun si eu si copiii mei,este curat si e bine si nici nu a costat o avere.
Fiecare zona din acest oras este acoperita de o linie de tren.Poti sa stai oriunde si sa lucrezi oriunde,fara sa iti plezneasca o vena la cap ca stai ore intregi ca boul in trafic.
O singura gara din acest oras este mai moderna si mai civilizata de un milion de ori decat va fi vreodata amarata aia de gara a noastra din Bucuresti.
Daca intereseaza pe cineva,detaliile sunt aici,iar harta arata asa:


Aici nu sunt trecute si tramvaiele,care sunt la fel de competente pentru centrul orasului.

Si atunci ma gandesc cu ura la toti care au promis ca fac si ca dreg,in frunte cu basescu si care si-au batut joc crancen timp de douazeci de ani de noi toti.
Mi-ar placea sa existe un tribunal suprem care sa ii condamne pe toti la MERSUL PE JOS pentru tot restul vietii lor.
Pe TOTI,TOTI,TOTI!!!!
.Pe toti ministrii transporturilor,pe toti umflatii care au furat,pe toate neamurile proaste care nu dau doi bani pe noi.
Vor sa mearga la mare,sa plece pe jos.Vor sa mearga la munte sa-si ozoneze creierele lor imbacsite,sa plece pe jos.Vor sa se duca la Paris,sa plece dracului pe jos.
Cu amantele lor,cu nevestele lor,cu copiii lor,cu tot neamul lor .
Si ma apuca dracii si pe mine,ca stau iar si dau din taste intr-un mod cat se poate de idiot si de steril si ca nu fac nimic si ca n-am facut nimic niciodata.Am stat si am injurat si m-am ofticat.
Atat.
Poate ca de fapt,cauza sunt chiar eu.


4 comentarii:

  1. Sa facem un partid al Romanilor care nu sunt hoti...stai, oare cati Romani ar putea intra in el???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu,banuiesc si sper ca majoritatea...doar ca nu au chef sa iasa in fata din pacate.

      Ștergere
    2. Eu circul aproape zilnic cu metroul si mi se pare foarte civilizat. Tu cat de des ai mers in Bucuresti cu metroul?

      Ștergere
    3. Nu prea merg,merg mai mult pe jos sau cu mașina.
      E bine ca se circula ok si la noi,dar dacă eu vreau de exemplu sa mă mut in Corbeanca sau Snagov sau oriunde in alta parte in jurul Bucureștiului si nu am mașina,sunt terminată.
      Aici se asigura legături directe,rapide si civilizate din orice colț al orașului,pe o raza de aproximativ 60 de km in jurul orașului.Lumea sta in sate,la aer curat,se duce cu mașina la gara din sat,își lăsa mașina in parcare,ia trenul si in 25 de minute ajunge la birou.

      Ștergere