luni, 5 septembrie 2011

Ma-ntalnesc cu David Garett...

Asta iarna, prietena mea a venit cu dvd-ul lui si mi l-a prezentat ca fiind ultima ei descoperire in materie de muzica.David e frumos,are un zambet senzational,se imbraca cool si canta minunat.Ne-am uitat impreuna la el, in carcotelile Marelui Sef,care pana la urma enervat de ochii nostri sticlosi si comentariile pline de admiratie,s-a carat in alta camera,zicand ca lui nu i se pare cine stie ce.He,he..........Tipul,care a studiat la Juilliard,e considerat cel mai rapid violonist din lume,care a intrat in Cartea Recordurilor,interpretand nu mai putin de 14 note pe secunda.Are moaca de golanas simpatic-a si fost fotomodel in studentie-care, in combinatie cu talentul pe care-l are,devine interesant de urmarit.Genul de muzica este intre clasic si rock,usor de urmarit,asta si pentru ca tipul face spectacol cu vioara lui.Care cica e un Stradivarius din 1710.
Asa ca,pe 23 septembrie ma duc sa-l vad la Sala Palatului.
Multumesc Mada!!.In felul asta deschid seria de activitati culturale pe care mi le-am propus anul asta si de care ma voi tine si cu dintii,indiferent de refuzul constant pe care-l primesc din partea consoartei.Sunt hotarata sa merg singura si la teatru si la opera.La opera probabil ca voi merge cu Maria,depinde de spectacole.
Pana atunci,am selectat ceva David Garett,sunt cateva din preferatele mele.Sper sa va placa si voua.

Hungarian Dance No.5-Brahms


Summer-From the four seasons-Vivaldi


Csardas Gypsy Dance


Zorba's Dance






2 comentarii:

  1. La televizor poti urmari si emisiuni culturale, nu doar avatarurile cine stie carui manelist.
    Aseara pe Romania cultural a fost, de exemplu, Rigoletto.
    Iar telecomanda eu o folosesc sa schimb intre posturile extrem de interesante pe care le avem la dispozitie, oricum la Realitatea sau Antene nu ma uit de muulta vreme. As simti ca risipesc clipe din viata mea. Sa risipeasca altii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buns,Stefana si bine ai venit:)

    Eu am un televizor in bucatarie si il folosesc cand si cand,dorindu-mi sa ma uit la stirii,nu la manelisti.Nu vorbeam de emisiuni culturale,vorbeam strict de stiri,ca nu exista cu adevarat asa ceva acolo unde trebuie sa existe,aduca pe canalele specializate.Si evident ca folosesc telecomanda:)

    RăspundețiȘtergere