vineri, 2 martie 2012

Oldies but goldies

De cele mai multe ori,vinerea incepem sa ne uitam la filme.Daca suntem in toate mintile,pe la 1-2 noaptea ne culcam, insa daca avem o doza suficienta de cola,cafea,whiskey sau gin,batem linistit ora 4.Ce conteaza ca a doua zi suntem zombie...Din pacate,maine copilul mare are concurs (ce om fara suflet pune concursurile astea sambata????) asa ca sper sa fiu o mama responsabila (ah,ce plictisitor) si sa ma culc devreme.
Astept cu nerabdare toata saptamana serile astea de home cinema.Inchidem luminile,asezam bauturile si gustarile si dam drumul la magie.
Acum ni s-a pus pata pe filme vechi,dar in curand ne vom alege cate un actor/actrita si vom vedea cele mai bune filme cu el/ea.
Primul pe lista e Robert de Niro,dar avem nevoie de multe weekend-uri sa acoperim tot,asa ca vom face o selectie...
Apoi Jeff Bridges,apoi Jack,apoi Michele Pfeiffer,apoi...
In seara asta avem "The Deer Hunter" si "A place in the sun" .Lista cu filmele de maine e inca deschisa.Eu vreau sa vad "Once upon a time..." si "Amantul" ,dar nu stiu daca se voteaza...
Oricum, lista e lunga,sunt filme vechi pe care vrem sa le vedem sau revedem,sunt filmele noi la care nu ajungem niciodata,asa ca avem multa treaba:)
Si acum soundtrack-ul din The Deer Hunter


So,I'm out of here...







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu