joi, 6 septembrie 2012

Valize

Cand vine vorba de bagaje sunt distrusa.Habar nu am sa le fac,intotdeauna iau prea multe haine si obligatoriu uit lucruri importante.Ca acum cativa ani,cand am fost la Madrid si m-am carat cu tot felul de prostii inutile,dar fara pijama si alte desuuri.
Nici anul asta nu a fost diferit.Am plecat la munte cu portbagajul plin si nu am folosit decat un sfert,la mare am carat niste rochii care au zacut in valiza tot sejurul,noi stand doar in costume de baie,sort si cateva tricouri.
Pentru calatoria asta lucrurile au stat asa:am facut bagajele in cateva ore,dupa ce ziua de intoarcere din Thassos a fost rupta dintr-un film de groaza-inca nu am apucat sa povestesc-a trebuit sa tin cont ca prind si iarna si primavara,asa ca trebuia sa am incaltari corespunzatoare pentru toata lumea,asta insemnand cate doua perechi pentru fiecare-egal 8 perechi de pantofi,haine groase,doua randuri de pijamale pentru fiecare-egal 8 bucati si multe alte textile.
Aici am fost prinsa de nebunia reducerilor,culmea,eu care acasa intru de doua ori pe an in magazinele de haine,in primul rand pentru ca sunt zgarcita si nu pot sa dau cateva sute de mii sau milioane pe vreo zdreanta si in al doilea rand mi-e sila de aglomeratie.Nu mai conteaza,pentru ca aici Dumnezeu mi-a luat mintile si am facut shopping cat n-am facut in toata viata mea.
Aseara m-am apucat sa strang si nu a fost nevoie de o a doua privire,sa realizez ca mai avem nevoie de inca o valiza.
Noi am plecat cu doua valize,una pentru Dan,in care si-a pus costumele si pardesiul,camasile si restul lucrurilor,iar in cealalta,care e mai mare,ne-am pus noi hainele.
Cea mai buna valiza este Samsonite.O avem de doisprezece ani si a fost folosita la extrem.In afara de vacantele din fiecare an,a avut trei ani de zile in care era tarata prin aeroport cam de doua ori pe luna.Asta inseamna de douzeci si patru de ori pe an,inmultit cu trei....
A carat sticle de vin,a fost incarcata la maxim si in afara de cateva zgarieturi nu are absolut nimic.Cea mai buna valiza din lume,fara doar si poate.






Acum vreo patru ani,am fost nevoita sa merg undeva si a trebuit sa cumpar inca o valiza. Ieftina cum sunt,am luat una mare si proasta.Si urata.
S-a dovedit a fi destul de rezistenta,dar este extrem de grea,are peste 4 kg goala,ceea ce reprezinta un dezavantaj urias.Cand am plecat din Bucuresti,cantarea 27 de kg,aia de la aeroport a cam strambat din nas,dar pana la urma a primit-o.



Azi am cumparat-o pe cea de-a treia.Am luat cea mai usoara valiza din lume.Are 2 kg si un pic.
Brandul este Sub-0-G. Si se fabrica doar la Londra.
Am tot citit review-uri si pare buna,unul singur a zis ca i s-a rupt in doua si a venit cu hainele in pungi:))))
Ha,cum ar fi sa-mi cada hainutele mele noi,care au inca etichete?






Sa speram ca nu e dracul asa de negru (apropos de negru,mi-ar fi placut sa iau alta culoare,dar nu aveau)
Initial am vrut sa luam tot un Samsonite,dar nu te poti atinge aici de brandul asta,costa 700 de dolari cu reducere cu tot,este enorm.
Sunt totusi curioasa unde le voi depozita acasa,aici am o mare problema:)))

4 comentarii:

  1. Gata, ati ajuns deja acasa? Tot acasa e mai bine, nu-i asa?
    Mai o saptamana si incepe scoala. Mult succes fetelor !Si tie, daca esti profa !Dar si fiindca esti mama, ai nevoie de succes :)Cu bine, mi-a parut bine ca te-am simtit aici, aproape si ca-ntr-un film va si vedeam din povestile tale.Peste doua saptamani fac si eu bagajul.Azi avem partty cu fetita, sarbatorim 2 anisori impreuna cu copilasii de varsta ei, in grupul format dupa nastere.Desi ea pe 16 implineste, atunci are altcineva serbarea, ai mei nu s-au inghesuit si ziua a fost ocupata.
    Pa, pa, Cuca !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încă nu am plecat,mâine e ziua aia,pe care sincera sa fiu nu o aștept...m-am simtit extraordinar de bine aici si m-as întoarce oricand
      Si eu am așteptat cu plăcere comentariile tale ,de scris pe blog am văzut ca nu ai mai avut timp.
      La mulți ani pentru nepotica ta,sa va trăiască si petrecere frumoasa.
      Ne reauzim in curând.
      Bucura-te de fiecare clipa,trece totul atât de repede.

      Ștergere
  2. Draga mea,am scris aici http://cuelisa.com/2012/09/09/e-atat-de-simplu/ cum sa faci sa poti citi ultima postare scrisa, daca in blogroll nu se actualizeaza.Drum buuuuu!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult de tot.Ne reauzim din România.

    RăspundețiȘtergere